Avoimet työpaikat: controller

21102016

Caritas tarjoaa lääkäri- ja terveyspalvelut, asumisen palvelut sekä kuntoutuspalvelut elämän eri vaiheisiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Taustalla vaikuttaa oululainen, vuonna 1998 perustettu yleishyödyllinen ja hyvää tekevä Caritas-Säätiö. Toiminnan tuottoja käytetään yhteiseksi hyväksi Pohjois-Suomessa. Caritas yhteisössä työskentelee 500 sosiaali- ja terveysalan osaajaa ja suuri joukko vapaaehtoisia. Caritakselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Haemme taloustiimiimme Ouluun
CONTROLLERIA määräaikaiseen työsuhteeseen 

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut taloushallinnon ja laskentatoimen vaihtelevista ja vastuullisista työtehtävistä sosiaali- ja terveysalalla.

Työssäsi vastaat toimintaa tukevien taloudellisten tietojen tuottamisesta, analysoinnista, kustannuslaskennasta, raportoinnista ja siihen liittyvien järjestelmien kehittämisestä, sekä ennusteiden laatimisesta. Vastuualueesi kattaa koko Caritas konsernin (Caritas-Säätiö, Caritas Palvelut Oy, Caritas Lääkärit Oy). Olet mukana strategiaa tukevien talous- ja toimintasuunnitelmien valmistelussa ja toiminnan kehittämisprojekteissa. Pystyt tuottamaan selkeitä raportteja ja omaat vahvat Excel-taidot. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän kasvavassa yhteisössämme sekä mukavan työympäristön.

Hakijalta edellytetään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva kokemus taloushallinnollisista tehtävistä. Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 30.6.2018.

Tehtävään hakeminen: hae tehtävää sähköisen hakulomakkeen kautta
30.10. mennessä.

Tiedustelut:
Ke 26.10. Johtaja Aino Kaisa Karjalainen, 044 468 4242