Yhteisötoiminta

Tutustu yhteisötoimintaamme – tule mukaan toimintaan, anna aikaasi tai tue lahjoittamalla!

Viikko-ohjelmat ja tapahtumat

Caritaksen palvelutalojen viikko-ohjelmiin voivat kaikki halukkaat ottaa osaa. Aktiviteetit on suunnattu pääasiassa ikäihmisille.

Katso ohjelmat

Diakonia

Kristillisen diakonian henki on koko Caritas Yhteisön toimintaa läpäisevä arvoperiaate. Diakonian henki näkyy ja toteutuu arjessa rakkautena, toisten ihmisten kunnioittamisena ja palvelemisena.

Lue lisää

Lahjoittamalla autat pohjoissuomalaisia vanhuksia ja vammaisia

Lahjoittamalla voit osallistua ilon tuottamiseen ihmisten arkeen sekä yksinäisyyden torjuntaan paikallisesti. Caritas-Säätiö ohjaa keräyksen tuoton lyhentämättömänä avustuskohteisiin.

Lue lisää

Vapaaehtoistoiminta

Caritaksessa toimii iso joukko vapaaehtoisia, joiden merkitys arjen rikastuttamisessa on korvaamaton. Meillä on monenlaisia mahdollisuuksia osallistua. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Lue lisää

Hyvä Naapuri -toiminta

Tiesitkö, että Caritaksessa asuu vuokralla myös opiskelijanuoria, jotka viettävät vapaa-aikaa muiden asukkaidemme kanssa. Toiminnan tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä sekä mahdollistaa eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaamista arjessa.

Lue lisää

Caritas Forum

Caritas Forum kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja tarjoaa osallistujille korkeatasoisia alustuksia ja luentoja mm. yhteiskunnallisista asioista, terveydestä sekä hengellisen elämän kysymyksistä. Luennoitsijat ovat alansa asiantuntijoita. Yleisö pääsee myös keskustelemaan aiheesta.

Katso ohjelma

Hanketoimintaamme:

Duunista totta!

Kolmivuotisella Duunista totta! -hankkeella pyritään saattamaan yhteen koulutuksen ja osaamista omaavat vammaiset henkilöt ja työnantajat Oulussa, Rovaniemellä ja Kempeleessä. Kyse ei ole vammaisen henkilön työkyvyn arvioinnista tai kuntoutuksesta – nyt mennään oikeasti töihin!

Lue lisää

DigiJelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta.

Lue lisää

Suunta elämälle

Suunta elämälle -hankkeella pyritään löytämään turvallinen, mielekäs ja aktiivinen arki sosiaalisen kuntoutuksen keinoin. Hankkeen kohderyhmänä ovat oululaiset mielenterveyskuntoutujat, päihdekuntoutujat ja vammaiset.

Lue lisää