DigiJelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

Tutustu toimintaamme:

Ikäihmisten diginurkka

Ikäihmisten diginurkka-sivustolle olemme koonneet ikäihmisille hyödyllisiä linkkejä erilaisiin verkkopalveluihin sekä vinkkejä digitaitojen kehittämiseen.

Siirry sivustolle

+65-vuotias, digiasioista kiinnostunut – ilmoittaudu mukaan jelpattavaksi!

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia sovelluksia paremmin? Tarvitsetko apua tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi käytössä?

Uusia digitaitojasi voivat olla:

• Sähköinen asiointi (esim. verkkopankki, Kela, omakanta, e-liput)
  • Yhteydenpito ja sosiaalinen media (esim. sähköposti, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter)
  • Tiedonhaku ja medialukutaito (esim. Google, digilehdet)

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut – ilmoittaudu jelppariksi!

Etsimme digijelppareiksi kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on innostusta ja kykyjä opastaa ikäihmisiä digiasioissa.

Tulevana digijelpparina:
– Tarjoat henkilökohtaista digiopastusta ikäihmisen kotona hänen omilla laitteillaan (1-5 krt.).
– Sinut haastatellaan ja saat hyvän koulutuksen digijelpparina toimimiseen.
– Saat uusia kokemuksia ja hyvää mieltä merkityksellisestä vapaaehtoistoiminnasta.
– Voit hyödyntää kokemustasi digijelpparina myös opinnoissasi.

Digijelppareille tarkoitetut lomakkeet (matkakulujen hyväksymislomake, palautelomake ja seurantalomake) löydät tältä sivulta.

Sivu on suojattu salasanalla. Salasanan ja tarvittaessa apua lomakkeiden täyttämiseen saat projektikoordinaattorilta.

Seuraa toimintaamme somessa: www.facebook.com/digijelppari/

Ota yhteyttä:

Keränen Matleena

Projektikoordinaattori

etunimi.sukunimi​@caritas-saatio.fi

Hae vapaaehtoiseksi digijelppariksi:

• Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteista. Käytämme antamiasi tietoja vain Caritaksen DigiJelppari-hankkeeseen liittyvään viestintään ja tiedottamiseen.