DigiJelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

Tule mukaan, jos olet:

+65-vuotias, digiasioista kiinnostunut – ilmoittaudu mukaan jelpattavaksi!

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia sovelluksia paremmin? Tarvitsetko apua tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi käytössä?

Uusia digitaitojasi voivat olla:

• Sähköinen asiointi (esim. verkkopankki, Kela, omakanta, e-liput)
  • Yhteydenpito ja sosiaalinen media (esim. sähköposti, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter)
  • Tiedonhaku ja medialukutaito (esim. Google, digilehdet)

Vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut – ilmoittaudu jelppariksi!

Etsimme digijelppareiksi kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on innostusta ja kykyjä opastaa ikäihmisiä digiasioissa.

Tulevana digijelpparina:
– Tarjoat henkilökohtaista digiopastusta ikäihmisen kotona hänen omilla laitteillaan (1-5 krt.).
– Sinut haastatellaan ja saat hyvän koulutuksen digijelpparina toimimiseen.
– Saat uusia kokemuksia ja hyvää mieltä merkityksellisestä vapaaehtoistoiminnasta.
– Voit hyödyntää kokemustasi digijelpparina myös opinnoissasi.

Seuraa toimintaamme somessa: www.facebook.com/digijelppari/

Lue projektikoordinaattorin mielipidekirjoitus Kalevassa 20.9.2019

Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caritaslaiset.fi

Ota yhteyttä:

Keränen Matleena

Projektikoordinaattori

Hae vapaaehtoiseksi digijelppariksi:

• Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteista. Käytämme antamiasi tietoja vain Caritaksen DigiJelppari-hankkeeseen liittyvään viestintään ja tiedottamiseen.