Palvelukoti

Caritas Celesta

Caritas Celesta on Oulun Limingantullissa Caritas Härkälinnan tiloissa sijaitseva asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua vammaisille henkilöille. Talon asukkaiden kesken vallitsee hyvä yhteishenki, ja yhdessä tehdään ja touhutaan monenlaisia asioita.

Toimintaperiaatteitamme ovat yksilöllisyys, asiakaskeskeisyys ja kuntouttava arki. Henkilökuntamme on ammattitaitoista, vammaistyöhön erikoistunutta ja motivoitunutta. Asiakkaamme otetaan mukaan yhteisen toiminnan suunnitteluun ja tuottamiseen.

Asukkaat saavat ympärivuorokautista apua ja tukea arkeen ja omiin vapaa-ajan harrastuksiin osallistumisessa. Yhdessä tehdään paljon asioita, esimerkiksi järjestetään juhlia ja käydään konserteissa, urheiluotteluissa, kaupungilla ja retkillä. Celestan asukkaille on tarjolla aktiivista päivätoimintaa, jota vetää oma päivätoiminnan ohjaaja. Ohjelma on suunniteltu yhdessä asukkaiden kanssa. Mottomme on ”Niin hullua ideaa ei olla vielä keksitty, etteikö sitä olisi voinut toteuttaa”.

Lue lisää...

Osoite: Rautatienkatu 88, Oulu, Suomi

Puhelin: 050 330 6117 / Palveluyksikön johtaja Suvi Nieminen

24/7 Puhelin: 050 563 4930 / henkilökunta

Paikkatiedustelut: 050 375 8276 / asiakkuussuunnittelija

Talotyyppi: Kerrostalo

Valmistunut: 2016

Asuntomäärä:

Hissi: Kyllä

Lasitettu parveke: Kyllä

Jokaisella asukkaalla on oma asunto keittiö- ja kylpyhuonetiloineen. Yhteistä tilaa on lisäksi ruokailu- ja monitoimitilassa.

Caritas Celesta sijaitsee kehittyvällä Etelätullin alueella. Limingantullin ja keskustan palvelut lähietäisyydellä.

Palvelut

  • Ympärivuorokautinen asumispalvelu
  • Mahdollisuus päivätoimintaan
  • Ateriapalvelut (Sodexo)

Caritas Celestan omavalvontasuunnitelma (pdf)

Päivätoiminta tuo sisältöä arkeen ja ylläpitää toimintakykyä

Lisätiedot

Asuntojen koot:

• 1 h + kk: alk. 32 m²
• 2 h + kk: 34,5 m²–48,5 m²
• 3 h + kk: alk. 54,5 m²

Yhteisötoimintaa

Seuraa monipuolista toimintaamme Facebookissa tai Instagramissa.

Kiinnostuitko kohteesta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä

  • Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.