Palveluasuntoja

Caritas Harjukivi

Caritas Harjukivi tarjoaa vammaispalveluja neurologisesti vammautuneille tai neurologista sairautta sairastaville henkilöille Oulun Kontinkankaalla. Asunnot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asuntojen esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ne soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Omaa pihamaata ei ole, mutta talossa on erikoisuutena tilava kattoterassi, missä asukkaat voivat oleskella ja nauttia avarasta näköalasta. Lisäksi asukkaiden käytössä on tilava saunaosasto vilvoittelutiloineen.

Oulun keskustan palvelut ovat parin kilometkin päässä, ja Oulun yliopistollinen sairaalaa ja kaupunginsairaala ovat aivan naapurissa. Raksilan marketit, jäähalli ja Kastellin S-market sijaitsevat lähistöllä.

Harjukivi tarjoaa yksilöllistä asumista ja elämistä. Jokaiselle voidaan räätälöidä hänelle sopivat palvelut. Henkilökuntamme on tavoitettavissa kaikkina vuorokauden aikoina.  Talosta löytyy myös yhteisöllisyyttä ja vertaistukea asukkaan niin halutessa. Caritaksen retket ja tapahtumat ovat myös saatavilla.

Caritas Harjukivi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaiseti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Lue lisää...

Osoite: Kiviharjunlenkki 2, Oulu, Suomi

Puhelin: 050 343 3267 / Palveluyksikön johtaja Janna Väärälä

24/7 Puhelin: 044 468 4380 / henkilökunta

Paikkatiedustelut: 050 375 8276 / asiakkuussuunnittelija

Talotyyppi: Kerrostalo

Valmistunut: 2016

Asuntomäärä: 9

Hissi: On

Lasitettu parveke: On

Palvelut

  • Henkilökunta on tavoitettavissa kaikkina vuorokauden aikoina
  • Ateriapalvelut saatavilla

Caritas Harjukiven omavalvontasuunnitelma (pdf)

Päivätoiminta tuo sisältöä arkeen ja ylläpitää toimintakykyä

Yhteisötoimintaa

Caritas järjestää monipuolista yhteisöllistä toimintaa asukkailleen, kuten retkiä, leirejä ja vierailuja eri kohteissa. Tapahtumiin voi osallistua halutessaan.

Seuraa monipuolista toimintaamme Facebookissa tai Instagramissa.

Kiinnostuitko kohteesta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä

  • Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.