Palveluasuntoja

Caritas Harjukivi

Caritas Harjukivi tarjoaa vammaispalveluja neurologisesti vammautuneille tai neurologista sairautta sairastaville henkilöille Oulun Kontinkankaalla. Asunnot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa. Asuntojen esteettömyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten ne soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Omaa pihamaata ei ole, mutta talossa on erikoisuutena tilava kattoterassi, missä asukkaat voivat oleskella ja nauttia avarasta näköalasta. Lisäksi asukkaiden käytössä on tilava saunaosasto vilvoittelutiloineen.

Oulun keskustan palvelut ovat parin kilometkin päässä, ja Oulun yliopistollinen sairaalaa ja kaupunginsairaala ovat aivan naapurissa. Raksilan marketit, jäähalli ja Kastellin S-market sijaitsevat lähistöllä.

Harjukivi tarjoaa yksilöllistä asumista ja elämistä. Jokaiselle voidaan räätälöidä hänelle sopivat palvelut. Harjukivestä löytyy myös yhteisöllisyyttä ja vertaistukea asukkaan niin halutessa. Caritaksen retket ja tapahtumat ovat myös saatavilla. Yhdessä talon asukkaiden kanssa luomme Harjukiven ja sen hengen.

Caritas Harjukivi on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaiseti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

Lue lisää...

Osoite: Kiviharjunlenkki 2, Oulu, Suomi

Puhelin: 050 343 3267 / palveluesimies Kaisu Oikarinen

Paikkatiedustelut: 050 375 8276 / palveluohjaaja Tuija Hyväri

Talotyyppi: Kerrostalo

Valmistunut: 2016

Asuntomäärä: 9

Hissi: On

Lasitettu parveke: On

Palvelut

  • Ympärivuorokautista kotiin annettavaa palvelua
  • Caritaksen ateriapalvelut
  • Caritaksen siivouspalvelut
  • Henkilökohtainen apu
  • Kuntoutuspalvelut saatavilla
  • Mahdollisuus päivätoimintaan

Lisätiedot

Yhteisötoimintaa

Caritas järjestää monipuolista yhteisöllistä toimintaa asukkailleen, kuten retkiä, leirejä ja vierailuja eri kohteissa. Tapahtumiin voi osallistua halutessaan.

Seuraa monipuolista toimintaamme Facebookissa tai Instagramissa.

Kiinnostuitko kohteesta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä