Palveluasuntoja

Caritas Härkälinna

Uudella Etelätullin asuinalueella sijaitseva Caritas Härkälinna tarjoaa laadukkaita esteettömiä vuokra-asuntoja kaikenikäisten tarpeisiin, ikäihmisille ja vammaisille henkilöille. Sijainti on ihanteellinen – sekä Limingantullin että keskustan alati kehittyvät palvelut harrastusmahdollisuuksineen ovat vain kävelymatkan päässä.

Härkälinnan asukkailla on mahdollisuus saada kotihoidon ja siivouksen palveluja, turvarannekepalvelu, sekä ateria kotiinkuljetuksella. Talossa voi asua myös ilman palvelujen tarvetta, mutta elämäntilanteen muuttuessa palvelut ovat helposti järjestettävissä. Talossa on lisäksi liikuntarajoitteisten palveluasumista.

Kuusikerroksisen Härkälinnan katutasossa on monitoimitilaa asukkaiden yhteiskäyttöön. Itsenäisen asumisen asunnot sijaitsevat kerroksissa 5.-6.

Caritas Härkälinna on mukana Caritaksen Hyvä Naapuri -hankkeessa, jossa nuoria opiskelijoita asuu samassa talossa vanhusten ja eri tavoin vammaisten asukkaiden kanssa. Nuoret sitoutuvat olemaan hyviä naapureita ja viettävät aikaa talon asukkaiden parissa muutaman tunnin viikossa, kukin omalla tavallaan. Toiminnan tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä sekä mahdollistaa eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaamista arjessa.

Lue lisää...

Osoite: Rautatienkatu 88, Oulu, Suomi

Paikkatiedustelut: 040 505 1490 / vuokraneuvottelija Sari Ruonala

Talotyyppi: Kerrostalo

Valmistunut: 2015

Asuntomäärä: 50

Hissi: Kyllä

Lasitettu parveke: Kyllä

  • Yhteiset saunatilat ja pesutupa kellarikerroksessa
  • Yhteinen monitoimitila asukkaiden käyttöön

Caritas Härkälinna sijaitsee Etelätullin yhä kehittyvällä alueella monipuolisten palvelujen äärellä. Linja-autopysäkki talon vieressä ja iso päivittäistavarakauppa välittömässä läheisyydessä.

Palvelut

  • Kotihoitopalvelut
  • Siivouspalvelut
  • Turvapalvelu
  • Ateria kotiin kuljetettuna

Hinnasto

Lisätiedot

Huoneistoesimerkkejä:
• 1h+kk  32 m²–32,5 m², vuokra alk. 516,32 €/kk
• 2h+kk  34,5 m²–48,5 m²,  vuokra alk. 554,29 €/kk
• 3h+kk  54,5 m², vuokra alk. 858,01 €/kk

Vesimaksu on 16 €/hlö/kk. Asiakas tekee oman sähkösopimuksen valitsemaansa sähköyhtiöön.

 

Pohjapiirrokset

Asuntohakemus

Yhteisötoimintaa

Caritas Härkälinna on mukana Caritaksen Hyvä naapuri -hankkeessa, jossa nuoria opiskelijoita asuu samassa talossa vanhusten ja eri tavoin vammaisten asukkaiden kanssa. Nuoret sitoutuvat olemaan hyviä naapureita ja viettävät aikaa talon asukkaiden parissa muutaman tunnin viikossa, kukin omalla tavallaan. Toiminnan tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä sekä mahdollistaa eri-ikäisten ja erilaisten ihmisten kohtaamista arjessa.

Seuraa monipuolista toimintaamme myös Facebookissa tai Instagramissa.

Kohteessa heti vapaita asuntoja

Heti vapaa kaksio

2h+kk 36,5 m²

Vuokra 588,54 €

Vesi 17 €/hlö/kk

Kiinnostuitko kohteesta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä