Palvelukoti

Caritas Kannelkoti

Tuirassa Caritas Matriitin yhteydessä sijaitseva Caritas Kannelkoti on 16-paikkainen muistisairaiden palvelukoti. Ammattitaitoinen ja vanhustyöhön erikoistunut henkilökuntamme on paikalla kaikkina aikoina huolehtien asukkaiden hyvinvoinnista.

Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu asuinhuone, jonka saa kalustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja esineillä. Viihtyisissä yhteistiloissa on erimerkiksi Oulu-aiheiset valokuvatapetit ja viherkatto. Sisäpihan aurinkoisella terassilla ulkoillaan ja nautitaan kesäisin päiväkahvit. Caritas Matriitin palvelukeskuksen palvelut ovat helposti asukkaiden saatavilla, ja asukkailla on mahdollisuus osallistua koko talon väelle järjestettävään yhteiseen toimintaan.

Yhdessäolo on tärkeää ja joka päivä vietämme asukkaiden kanssa yhteisiä toimintatuokioita. Kannelkodin omat hartaushetket toteutuvat Tuiran seurakunnan järjestäminä kuukausittain ja vapaaehtoiset käyvät lilahduttamassa asukkaitamme säännöllisesti. Omaiset ja tuttavat ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin juhliin.

Asukkaamme voivat halutessaan elää Kannelkodissa elämänsä loppuun saakka. Saattohoidossa asukas saa olla oman kodin rauhassa viimeisinä elinpäivinään omaisten ja tuttujen hoitajien ympäröimänä. Teemme lääkärin ja kotisairaalan kanssa tiivistä yhteistyötä saattohoidon toteutuksessa.

Kannelkodin asukkaaksi voi tulla kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuksella. Asiakkaan tarvitseman hoidon ja tuen tarve selvitetään kotikunnan ikäihmisten palveluohjauksessa. Palveluja voi ostaa myös itsemaksavana.

Kannelkoti on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaiseti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

 

Lue lisää...

Osoite: Valtatie 37, Oulu, Suomi

Puhelin: 045 636 5161 / Palveluyksikön johtaja Heidi Blomster

24/7 Puhelin: 050 566 8613 / henkilökunta

Paikkatiedustelut: 050 461 7821 / asiakkuussuunnittelija Jonna Tarakkamäki

Talotyyppi: Kerrostalo

Valmistunut: 2014

Asuntomäärä: 16

Hissi: On

Lasitettu parveke: Ei

Jokaisella asukkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu asuinhuone, jonka saa kalustaa mieleisekseen omilla huonekaluilla ja esineillä.

Caritas Kannelkoti sijaitsee Tuirassa palvelutalo Caritas Matriitin yhteydessä. Tuirassa on saatavilla monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Oulujoen varsi ja Tuiran puisto tarjoavat näyttävät ulkoiluympäristöt.

Palvelut

  • Tehostettu palveluasuminen
  • Ateriapalvelut (Sodexo)

Caritas Kannelkodin omavalvontasuunnitelma (pdf)

Hoiva ja hyvä arki Caritaksen palvelukodissa

Lisätiedot

  • Jokaisella asukkaalla on oma huone, joka sisustetaan omilla huonekaluilla. Huoneessa oma kylpyhuone.
  • Hoitovuorokausimaksu 125,80 €/vrk (Oulun kaupungin palveluseteli tai kotikunnan maksusitoumus)
  • Kuukausivuokra alkaen 578 €/kk
  • Vesimaksu: 15,50 € /kk
  • Sähkömaksu: 13 € /kk
  • Ateriamaksu: 14,80 € /vrk (sis. aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja ilta-/yöpalat)

 

Asukkaan on mahdollista hakea Kansaneläkelaitokselta hoitotukea ja asumistukea.

Yhteisötoimintaa

Seuraa monipuolista toimintaamme Facebookissa tai Instagramissa.

Kiinnostuitko kohteesta? Jätä viesti, niin olemme sinuun yhteydessä

  • Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojasivultamme (linkki sivun alalaidassa). Huomioithan, että yhteydenottolomake ei ole tarkoitettu arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen käsittelyyn.