Helpota arkeasi siivouspalveluilla

Caritas on siivonnut oululaisia koteja jo vuodesta 2003 lähtien. Olemme erikoistuneet ikäihmisten ja vammaisten henkilöiden kotisiivouksiin. Meille on tärkeää kohdata asiakas ystävällisesti, hänen kotiaan ja yksityisyyttään kunnioittaen. Kaikki työntekijämme ovat koulutettuja ja luotettavia ammattilaisia. Teemme kotisiivouksia arkipäivisin Oulun ydinalueella.

Kotisiivous 33,50 €/h*

Helpota arkeasi ja tee kanssamme siivoussopimus kodin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Sisältöä muokataan asiakkaan tarpeiden ja toimintakyvyn mukaisesti. Voit myös tilata kertasiivouksen tai ikkunoiden pesun. Palvelutaloissamme asuville tarjoamme myös pyykkihuoltoa. Kun teet kanssamme siivoussopimuksen, me huolehdimme kotisi siivouksesta kokonaisvaltaisesti ja aina sovitusti.

Siivousesimiehemme tekee kotinne siivoussuunnitelman maksutta. Siivoussopimuksessa sovimme tarkasti tehtävät siivoustyöt ja määrittelemme siivoukselle kiinteän hinnan. Annamme siivouksesta kokonaishinnan, joka sisältää kaiken: siivoustyön, siivousvälineet ja -aineet, matkakustannukset.

*Hinta on arvonlisäveroton (palvelusopimuksella)
Lue lisää arvonlisäverollisuudesta tämän sivun lopusta.

Oikeat työvälineet

Hyvä työnjälki ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Caritaksen siivouspalveluissa käytämme omia ammattilaisen työvälineitä. Tuomme mukanamme käyttötarkoituksiin sopivia siivouspalvelun ammattisiivousvälineitä, siivousaineita ja -liinoja. Vain imurointi tapahtuu ensisijaisesti asiakkaan omalla imurilla hygieniasyistä.

Vähennykset ja tuet siivoustyöstä

Kotitalousvähennys 2019

Siivouspalveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä verotuksessa (myös arvonlisäverottomasta palvelusta). Kotitalousvähennys vuonna 2019 on 50 % maksamasi palvelun hinnasta ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa. Myös vanhemmille tai isovanhemmille ostetuista palveluista on mahdollista saada vähennystä.

Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100 € ja enimmäismäärä 2 400 €/henkilö.

Lisätietoja Verohallinnon sivuilta

 

Palvelun arvonlisäverottomuus

Siivoustyötä on mahdollista saada arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän, vammaisuuden tai sairauden takia (asiakkaalla on sosiaalihuollon tarve). Palveluohjaajamme tekee maksuttoman palvelutarpeen arvioinnin ja palvelusuunnitelman. Palvelun tarve voi olla säännöllistä, jolloin laadimme kirjallisen palvelusopimuksen, tai kertaluontoista.

Lue lisää sosiaalipalvelujen arvonlisäverollisuudesta

Veteraaniraha

Oulun kaupungilta voitte saada Veteraanirahaa 700-1500 euroa, jos olette kotona, palvelutalossa tai tehostetussa palvelukodissa asuva veteraani. Voitte hankkia tällä sähköisellä Veteraanirahalla kotiinne Caritaksesta mm. siivousta, ulkoiluapua, kotihoitoa tai omaishoitajan harkinnanvaraista vapaata.

Kysy lisää palveluohjaajaltamme 040 769 8615.

Lisätietoja Oulun kaupungin sivuilta

Palveluseteli

Palveluseteli myönnetään asiakkaalle Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden tekemän kokonaisvaltaisen palveluntarpeen arvioinnin jälkeen. Palveluseteli on käytössä vanhusten ja vammaisten säännöllisen kotihoidon kuukausisiivouksessa. Caritas on Oulun kaupungin hyväksymä siivouspalvelujen tuottaja.

Kysy lisää palveluohjaajaltamme 040 769 8615.

Lue lisää Oulun kaupungin sivuilta

 

Lisätietoja antavat

Kallio Anna-Leena

Palveluohjaaja, ikäihmisten palvelut

040 769 8615

Hirvonen Soile

Palveluesimies, siivouspalvelut

045 636 5160

Voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

  • Käytämme antamiasi tietoja vain siihen tarkoitukseen, joka yhteydenottopyynnössä on ilmoitettu
  • Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteistamme (linkki sivun alalaidassa).