Avoimet työpaikat: haemme lähihoitajia sijaisuuksiin

Caritas tarjoaa kattavia asumis-, kotihoito- ja kuntoutuspalveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Olemme yleishyödyllinen ja hyvää tekevä, Oulussa vuonna 1998 perustettu palveluntuottaja. Palvelutoiminnasta syntyvät tuotot ohjataan Caritas-Säätiön kautta pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyväksi, ja meille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Yhteisöömme kuuluu noin 550 työntekijää ja iso joukko vapaaehtoisia. Olemme reilu työnantaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot: lähimmäisenrakkaus, yhteisöllisyys, eettisyys ja vastuullisuus.

 

Haemme nyt Oulun alueelle lähihoitajia sijaisuuksiin vanhus- ja vammaispalveluihin, kotihoitoon sekä Caritas Sairaalaan 18.10.2019-19.01.2020 ajanjaksolle.

Huomioimme haussa myös lähi- tai sairaanhoitajaopiskelijat. Arvostamme aiempaa kokemusta vanhus- ja/tai vammaistyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Tarjoamme ammattitaitoista apua ympärivuorokautisesti sekä vammais- että vanhuspuolen asiakkaille, niin palvelukodeissamme kuin kotona asuville. Asiakkaamme tarvitsevat jatkuvaa hoivaa ja huolenpitoa tai paljon tukea, ohjausta ja valvontaa. Sairaalassa tarjoamme vuodeosastohoitoa jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta tuleville. 

Teemme yhdessä asiakkaidemme arjesta turvallista ja sujuvaa. Palvelu perustuu aina asiakkaan kanssa yhteistyössä laadittuun suunnitelmaan ja toteutetaan moniammatillisesti hoitohenkilökunnan, kuntoutuksen ja lääkärien kanssa. Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. 

Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa ja palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Caritas Sairaalassa on käytössä terveyspalvelualan TES.

Hakeminen:
Täytä sähkoinen hakemus 17.11.2019 mennessä (täytämme tehtäviä sitä mukaa kun sopivia hakijoita löytyy). Hae tehtävää tästä

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Henkilöstökoordinaattori Hanna-Riikka Pöppönen, 040 354 9850