Tervetuloa meille töihin!

Diakonissalaitoksen uusi työpaikkasivusto on avattu – kaikki työpaikat yhdessä paikassa

Diakonissalaitoksen ja siihen kuuluvien Caritas Palveluiden, Rinnekodin ja Diakonissalaitoksen Hoivan työpaikat on nyt koottu uudelle rekrytointisivustolle.

Tiimityötä hyvässä hengessä

Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin. Diakonissalaitos työllistää valtakunnallisesti noin 2 700 henkilöä, siitä noin 550 työntekijää työskentelee Caritaksessa.

Caritas on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä erityisesti ikäihmisten ja vammaisten parissa eri alojen ammattilaisille. Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä ja yhteisöllinen, teemme tiimityötä hyvässä hengessä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Keikkatyö

Hankimme sijaiset yksiköihin Onviren kautta, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta. Haluatko tehdä keikkatöitä, mutta et vielä ole Onviren keikkalainen? Rekisteröidy palveluun www.onvire.fi ja soita sen jälkeen puh. 045 7881 8709.

Pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin rekrytoimme osaajia edelleen itse.

Opiskelijoille

Tarjoamme sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille monipuolisia harjoittelupaikkoja – meillä saat osaavan ohjauksen, vaihtelevan oppimisympäristön ja innostavia oppimiskokemuksia.

Meillä voit myös suorittaa esimerkiksi lähihoitajan tutkinnon loppuun oppisopimuksella, kun opinnoistasi on suoritettu 2/3.

Opiskelijoille

Tärkeää tietoa työhakemuksesi käsittelystä

Työhakemuksissa on aina mukana henkilötietoja. Otamme tietoturvan vakavasti ja käsittelemme hakemuksia asianmukaisesti. Lue tästä linkistä lisää siitä, millä tavalla työhakemustasi käsitellään.

Rekrytoinnin yhteyshenkilömme

Kauppi Milla