Jätä avoin hakemus

Oletko kiinnostunut Caritaksen työmahdollisuuksista? Meille voi hakea töihin matalalla kynnyksellä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole juuri sinulle sopivaa työtehtävää avoimena, voit aina jättää avoimen hakemuksen tai soittaa. Kerro hakemuksessa minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta.

Tiedoksi työnhakijoille – näin käsittelemme henkilötietojasi

Täytä avoin hakemus tästä

Harjoittelupaikat ja työkokeilut

Tarjoamme monipuolisia harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Caritas toimii myös aktiivisena yhteistyökumppanina niin toisen asteen kuin ammattikorkeakoulujen sekä yliopistojen opiskelijoiden opinnäytetöissä ja erilaisissa projekteissa.

Meiltä voi tiedustella paikkaa myös työvoimahallinnon työelämävalmennukseen, työkokeiluun tai työharjoitteluun.

Opiskelijoille

Kauppi Milla