Sijaisuuksia tarjolla

Onvire on Caritaksen sijaisvälityksen kumppani

1.9.2021 alkaen Caritas Palvelut Oy hankkii sijaiset kaikkiin yksiköihin Onviren kautta, kun sijaisuuden kesto on alle 14 vuorokautta.

Onvire on sote-alan vuokratyövoimaa välittävä kumppani, jonka avulla täytämme lyhyet ja äkilliset sijaistarpeet. Sijaiset ovat palkkasuhteessa Onvireseen. Tuntipalkkaisille työntekijöille maksetaan palkka joka perjantai.

Keikkatyöntekijäksi Caritakseen voi rekisteröityä sekä ammattilaiset että opintojensa loppuvaiheessa olevat täysi-ikäiset opiskelijat.

Rekisteröidy Onviren sijaiseksi täällä: https://www.onvire.fi/keikkatyontekijalle/aloita-keikkailu/

Pidempiaikaisiin sijaisuuksiin hankimme edelleen itse osaajat.

Töissä Caritaksessa

Työntekijämme ovat parhaita kertomaan työstään, ja miksi he suosittelisivat Caritasta työnantajana. Tutustu caritaslaisiin ja tule sinäkin meille tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Lue artikkeleita

Kauppi Milla