Erin ja Teflon Brothers tuovat piristysruiskeen korona-arkeen Kohti kesää! -virtuaalikonsertissa

Diakonissalaitos järjestää Kohti kesää! -virtuaalikonsertin kaikkien asiakkaidensa ja henkilöstönsä iloksi 18.3.2021. Virtuaalikonsertissa esiintyvät huippusuositut artistit Erin ja Teflon Brothers.

Kaksituntinen Kohti kesää! -konsertti on suunniteltu piristykseksi kaikille Diakonissalaitoksen konsernin asiakkaille ja henkilöstölle. Konsertti on vuorovaikutteinen, sillä siinä otetaan etäyhteyksiä eri puolella maata sijaitseviin toimipisteisiin ja asiakkaat pääsevät jakamaan konserttitunnelmia lähetykseen.

Asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointi on Diakonissalaitokselle hyvin tärkeää. Hyvinvointia rakennetaan erityisesti arjen kohtaamisissa, mutta yhteiset juhlahetket tuottavat iloa ja lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta.

”Asiakkaamme ja henkilöstömme ovat joutuneet joustamaan ja selviytymään vaativassa korona-arjessa. Yhdessä olemme pärjänneet uskomattoman hienosti. Tämän konsertin myötä haluamme kiittää hyvin sujuneesta yhteisestä toiminnasta sekä antaa piristysruiskeen arjen keskelle, jotta jaksamme vielä suojautua ja taistella koronaa vastaan”, toteaa Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström.

Konsertti toteutetaan osittain Diakonissalaitoksen saamalla testamenttilahjoituksella, jossa toivottiin, että asiakkaille ja henkilökunnalle tuotetaan iloa ja virkistystä. Diakonissalaitos kiittää lahjoituksesta.

Virtuaalikonsertin tunnelmia voit seurata sosiaalisesta mediasta aihetunnisteilla #kohtikesää #sydänmukana.