Metsolan Gallerian syyskuun näyttely: Kaisu Heikkilän maalauksia

Metsolan Galleriassa on syyskuun ajan esillä Kaisu Heikkilän uusimmat maalaukset. Hän on oululainen kuvataiteilija ja kuvataideopettaja, joka toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisena kuvataiteilijana.

Maalausaiheina Metsolan Galleriassa esillä olevissa teoksissa ovat kukat ja kasvit. Kaisu Heikkilä ihmettelee kasvien kykyä kasvaa ”omaksi itsekseen”, kuten niiden voimaa nousta kasvuun pienimmästäkin asfaltin rakosesta. Taiteilijaa kiinnostaa myös kukkien kuihtumisen kauneus.

Teoksissaan hän on käyttänyt akryyliväriä, mediumia ja vettä maalauskankaalle. Työskentelyn lähtökohtana ovat olleet havainnot kukista. Maalaukset muuntuvat työkentelyprosessin aikana taiteilijan omien, tuntemattomien sisäisten vaikutteiden ohjaamina mallien esittävyyden säilyttäen.

Metsolan Galleria sijaitsee monipuolisessa, ikäihmisten palvelutalossa Caritas Metsolan Kartanossa Oulun Puolivälikankaalla.

Avajaiset maanantaina 6.9. klo 17:00-19:00.

 

Gallerian sijainti:

METSOLAN KARTANO
MIELIKINTIE 8, 90550 OULU
(A-rappu, toinen kerros, käynti pääovesta)

GALLERIA AVOINNA JOKA PÄIVÄ 8.00–16.00
Vierailethan galleriatilassa maski päällä sekä turvavälin huomioon ottaen. Ethän saavu paikalle, jos sinulla on lieviäkään hengitystieoireita.