Yhteisötoimintaa ja liikuntaryhmiä ikäihmisille

Caritaksen palvelukeskuksissa toteutaan monenlaista ryhmätoimintaa ikäihmisille. Tapahtumista tiedotetaan palvelutalojen infopisteillä, ilmoitustauluilla tai kotiin jaettavassa viikko-ohjelmassa. Päivitämme tapahtuma-aikatauluja myös nettisivuillamme: Viikko-ohjelmat ja tapahtumat.

Ulkoilu- ja pelituokiot Hyvä naapuri Saaran kanssa kesällä

Toimintatuokiot Caritas-Säätiön Hyvien naapureiden kanssa ovat jatkuneet myös kesällä Caritas-Kodilla. Tietovisaan voi osallistua seuraavan kerran maanantaina 26.7. ja 2.8. klo 17.

Vapaaehtoisten vetämät kuntosaliryhmät kokoontuvat viikottain Caritaksen kuntosalilla

Maanantaisin klo 9-10 – Naisten kuntosali
Keskiviikkoisin klo 10-11 – Kuntosaliryhmä (sekaryhmä)
Perjantaisin klo 10-11 – Ukkojen kuntosali

Paikka: Caritaksen kuntosali (Tapiolan Caritaksen katutasossa). Vapaaehtoisten ryhmät ovat maksuttomia!

Bingo-lauantait Tapiolan Caritaksen aulassa

Lauantaisin klo 14 kokoonnutaan Tapiolan aulassa (Caritas-kylässä) bingon merkeissä. Seuraavan kerran 24.7. ja 31.7. Vetäjänä toimii Hannele.

Yhteislaulutilaisuuksia ja rollaattorikävelyä Metsolan Kartanossa

Metsolan Kartanossa vapaaehtoiset järjestävät asukkaille mm. yhteislaulutilaisuuksia ja ulkoilua lähialueella.

Seniorikunnon liikuntaryhmät Metsolan Hovissa ja Metsolan Kartanossa

Myös Seniorkunto järjestää kuntosali- ja liikuntaryhmiä ikäihmisille Metsolan Kartanossa ja Metsolan Hovissa. Aikataulu on merkitty asukkaiden viikko-ohjelmaan. Ryhmät ovat kertamaksullisia.

Suosittelemme käyttämään tapahtumissa maskia. Huolehdithan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Tapahtumiin saa osallistua vain terveenä.

Tutustu ikäihmisten itsenäisen asumisen kohteisiin: Linkki sivulle